Habo energi - för ett levande samhälle

Vi är inget vanligt energibolag. Vi är samhällsbyggare.

Grönt löv

Fast eller Rörligt

Välj elavtal från det lokala energibolaget.

Grön dill

Närproducerad fiber

Ett stadsnät för all digital kommunikation.

Grön tomat

Trygg värme

Fjärrvärme är en miljövänlig energikälla.

Grön kvist

Lokaler och Bostäder

Ett tryggt val sedan 1953.

Teckna nytt elavtal

Vi jobbar för en hållbart utveckling, både av samhället och vår miljö. Därför erbjuder vi elavtal från en förnybar energikälla – vattenkraft. 

Lediga lägenheter

Här visar vi de lediga objekt vi har för tillfället. Om du registrerar dig som sökande hos oss kan du använda ”Spara filter som bevakning” för att få ett e-post om lediga bostäder.

Grönt är skönt

100% av elen som levereras av Habo Energi är så kallad ”grön el” som kommer från förnyelsebara energikällor – i vårt fall svensk vattenkraft. Grönt på riktigt alltså, för att vi bryr oss.

Bo och jobba i Habo

Vi är stolta över att trygga bostadsförsörjning och skapa lokaler för företag och verksamheter. Detta har vi gjort sedan 1953 och nya byggnationer pågår löpande. I Habo får hela livet plats!

Habo Energi - För ett levande samhälle

Vi är inget vanligt energibolag. Vi är samhällsbyggare. Med rätt beståndsdelar kan samhället blomstra. Det behövs människor, infrastruktur, bostäder, företagande och en levande gemenskap. Vi ser till att det finns el, värme, bostäder och internet. Och det gör vi med ett hållbart perspektiv och med omtanke om miljö och människa.

Vi bygger för framtiden.

Vart vill du logga in?

Välj någon av nedstående tjänst för att logga in på bostad eller el.