Bostad

Habo Bostäder - Trygga och Hållbara Bostäder i Habo Kommun

Habo Bostäder är ett kommunalägt bostadsföretag i Habo kommun. Grundat 1953, företaget har sedan dess spelat en viktig roll i att trygga bostadsförsörjningen i kommunen. Vi erbjuder högkvalitativa, hållbara och prisvärda bostäder för alla behov och önskemål.

Våra första flerfamiljshus byggdes på Kapellgatan 14-16 och Malmgatan 26-28 på 1950-talet. Sedan dess har vi ständigt expanderat och utvecklat vårt utbud. På 1960-talet uppfördes fler bostadsfastigheter och på 1970-talet byggdes det stora bostadsområdet Bränninge med 122 lägenheter. Vårt bestånd har fortsatt att växa under hela 1980-talet och 1990-talet, och idag omfattar det hela 616 lägenheter varav Brahegatan 9-11 är vår senaste nyproduktion från 2022.

Habo Bostäder idag

Vår förmåga att erbjuda prisvärda bostäder av hög kvalitet är en direkt följd av vår finansiella stabilitet och goda affärspraxis. 1991 ombildades Habo Bostadsstiftelse till ett aktiebolag med namnet Habo Bostäder AB, men vårt uppdrag att tillhandahålla trygga och hållbara bostäder förblir detsamma.

Vi arbetar kontinuerligt för att upprätthålla vår ställning som en ansvarsfull samhällsaktör och strävar efter att öka vår miljöprestanda genom att implementera miljövänliga lösningar i våra fastigheter. 
Hos Habo Bostäder är vi engagerade i att uppfylla våra hyresgästers behov och skapa ett tryggt och bekvämt boende för alla.

Dela denna sidan
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vart vill du logga in?

Välj någon av nedstående tjänst för att logga in på bostad eller el.