Streama TV

Vi erbjuder playtjänst i tre olika appar; Finnveden Media, Viaplay och TV4 Play.
Se villkor samt instruktion hur du aktiverar playkonto i de olika apparna nedan.

Aktivera Finnveden Media

Har du programkort och abonnemang på Grundpaketet kan du streama kanalerna genom att aktivera Finnveden Media-appen.

Aktivera genom att logga in på Finnveden Media och fyll i ditt kundnummer och din PIN-kod (båda finns på din faktura, PIN hittar du under rubriken Habonet). 

Aktivera Viaplay

Gäller dig som har tv-abonnemang på V Sport, V Film eller V Premium.

Du behöver först kontakta oss för att få ditt användarnamn till tjänsten. Därefter går du till Viaplay och fyller i användarnamnet, ditt lösenord som är PIN-koden som finns under rubriken HaboNet på din faktura, samt din e-postadress.

Därefter anger du den e-post och det lösenord du framöver vill använda för att logga in på tjänsten.

Aktivera TV4 Play

Gäller alla TV4-paketen, samt kunder som tidigare haft abonnemang på C More Sport, C More Standard eller C More Premium.

Logga in på TV4 Play och välj Värnamo Energi/Finnveden Media som operatör. Ange ditt kundnummer och din PIN-kod (båda finns på din faktura, PIN-koden finns under rubriken HaboNet). 

Ange din e-postadress och ditt önskade lösenord.

Villkor för Playtjänster

 • För att streama/använda playtjänster, krävs att du har en streamingenhet (mobil, surfplatta etc) samt tillgång till internet, detta ombesörjer du själv.

• Vi erbjuder play-tjänst i FinnvedenMedia-appen till kunder som har ett aktivt programkort samt tv-abonnemang på Grundpaketet (antingen ett eget villaabonnemang eller via sin hyresvärd).

• Vi erbjuder play-tjänst i TV4:s app till kunder som har tv-abonnemang på extrakanalpaket från TV4, de TV4-kanaler man abonnerar på kan streamas i TV4:s app (f.d. C More). 

• Vi erbjuder play-tjänst i Viaplay-appen till kunder som har tv-abonnemang på något av V Sport- eller V Film-paketen, de V-kanaler man abonnerar på kan streamas i Viaplay-appen.

Kontakta oss

Telefon

Ring oss vardagar 8.00-12.00

E-post

Skicka e-post dygnet runt

På plats

Boka en tid för ditt besök så får du bästa service.

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.