Kontakta kundservice

036-860 24 00
info@haboenergi.se

Faktura

Autogiro

Autogiro gör det enkelt för dig att betala dina räkningar. Med autogiro betalas dina räkningar tryggt och säkert helt automatiskt på förfallodagen, under förutsättning att det finns täckning på ditt konto.  Fakturan kommer att skickas till dig som vanligt, men det framgår att beloppet dras via autogiro. Du behöver bara se till att det finns pengar på kontot.

Autogiro för att betala

Enklast anmäler du att du vill ha autogiro via din internetbank eller genom att fylla i en autogiroblankett och skicka till oss. Blanketten hittar du här nedan. Det går även att hämta i vår reception.

E-faktura

E-faktura innebär att du får du dina räkningar samlade hos din internetbank och därmed enkelt får kontroll och överblick på dina obetalda och betalda räkningar.

Vi skickar räkningen elektroniskt till din internetbank och du kan enkelt läsa, kontrollera och betala din faktura. Alla uppgifter som OCR-nummer, betalningsdag och belopp är förifyllda och kan inte bli fel. När du granskat din faktura väljer du konto för betalningen och godkänner med ett enkelt klick. Banken bevakar betalningen som vanligt och mottagaren får pengarna den dag som står i betalningen (förfallodagen).

E-faktura fungerar för dig som idag betalar dina räkningar via internet genom Handelsbanken, Nordea, SEB, Skandiabanken, Danske Bank, ICA-banken, Länsförsäkringar Bank, Sparbanken Finn, Sparbanken Gripen, Swedbank samt Östgöta Enskilda Bank.

Ansök om E-faktura 

Du anmäler dig till tjänsten via din internetbank. Anmälan ser lite olika ut på olika banker men tjänsten hittas oftast under e-tjänster/anmäl elektronisk faktura. Boxer kommer då upp i listan som ett av företagen som tillhandahåller e-faktura.

Byta bank

Om du byter bank och fortfarande vill ha E-faktura ska du först avsluta E-fakturan hos din gamla bank och sedan ansöka på nytt i den nya.

E-postfaktura

Om du önskar att få din faktura på e-post kontaktar du kundservice. Du får fakturan via e-post direkt till din inkorg. På det här sättet slipper du hantera pappersfakturor och du kan ta emot din faktura var du än är bara du har möjlighet att läsa din e-post. Du gör även en insats för vår miljö!

Kivra

Vi på Habo Energi AB vill erbjuda dig möjligheten att ta emot (och betala) dina fakturor från oss digitalt, därför är vi anslutna till Kivra. Det innebär att du kan ta emot och läsa dina kommande fakturor digitalt, var du än befinner dig.

Säg hej till Kivra - din digitala brevlåda!

Tänk dig din vanliga brevlåda, fast digital! Kivra är Sveriges digitala brevlåda med över 1 miljon användare.
Hit får du din post från Habo Energi AB samt andra företag och myndigheter som nu successivt ansluter sig.
Det är gratis, säkert och dessutom riktigt smidigt. Surfa in på Kivra och kom igång redan idag!

Har du redan aktiverat din digitala brevlåda?

Då kommer du att få en e-postavisering när du får ett brev från oss i Kivra. Därför är det viktigt att du redan nu loggar in och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

Dela denna sidan
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vart vill du logga in?

Välj någon av nedstående tjänst för att logga in på bostad eller el.