Kanaler och utrustning för TV

Om du redan prenumererar på vårt grundpaket kan du själv enkelt lägga till och ta bort kanaler genom att logga in i vår TV-portal med ditt kundnummer och din pin-kod som du hittar på din faktura eller på mina sidor.

Är du ny kund eller behöver beställa utrustning, fyll i formuläret nedan så får du ett avtal att signera i din e-postlåda och därefter lägger vi upp dina kanaler.

Beställning TV

Beställning kabel-TV, tilläggspaket och TV-utrustning

*” anger obligatoriska fält

Observera att vi alltid fakturerar hela kalendermånader oavsett vilket datum du vill aktivera abonnemanget.

Jag önskar beställa följande kanalpaket och utrustning:

Grundpaketet
Grundpaketet innehåller 14 kanaler och är en förutsättning för att du ska kunna köpa tilläggspaket. Grundpaketet ingår i hyran för dig som bor i Habo Bostäder och i vissa bostadsrättsföreningar i Habo.
Tilläggspaket
Tilläggspaketen har normalt 1 månads uppsägningstid, gäller annan tid framgår det vid paketet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förbehåller oss rätten till produkt- och prisförändringar.
Du kan maximalt beställa 3 CA-moduler
Pris: 540,00 Kr
Du kan maximalt beställa 3 digitalboxar
Pris: 840,00 Kr
Kortet kostar 30 kr/månad med en bindningstid på 12 månader. Aktiveringskostnad för kortet tillkommer med 295 kr. Kortet tillhör HaboNet och ska återlämnas efter avslutat abonnemang. Ej återlämnat kort faktureras med 500 kr.
Pris: 30,00 Kr

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.