Utrustning

Fram till 28 februari 2018 erbjuder vi HD‐mottagningsutrustning till kampanjpris! 

Beställ här

Programkort

Med ett programkort kan du se våra kodade kanaler och även lägga till och ta bort extrakanaler när du vill via vår TV-portalen. Lägg till kanaler när som helst på dygnet - se kanalen direkt. Många av tilläggskanalerna har endast 1 månads bindningstid och kan därmed läggas till och dra ifrån varje kalendermånad. Perfekt för dig som vill lägga till extra mycket TV periodvis, t.ex. vid högtider, vid jul, till påsk, på semestern eller när det är slutspelsdags.

Aktiveringskostnad: 0 kr vid beställning senast 28 februari! (ord pris 295 kr)
Avgift: 29 kr/månad

Vill du se kodade kanaler på mer än en TV så går det bra att använda fler programkort. Max tillåtet antal programkort per hushåll är 3 st. Månadskostnad för programkort på f.n. 29 kr/mån per kort tillkommer.


CA-modul

Med vår CA-modul och ett programkort kan du som har TV med inbyggd digitalbox, se vårt kodade digitala utbud. Om din TV stödjer standarden CI+ så ger CA-modul HD dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till CA-modulen.

Pris: 0 kr vid beställning senast 28 februari! (ord pris 495 kr)

Kampanjpriset gäller endast tillsammans med programkort.


Digitalbox

Med vår Digitalbox kan du se digitala kanaler och spela in samma kanal som du tittar på, på en separat hårddisk (hårddisk medföljer ej). Om din TV är HD ready så ger Digital box HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen.

Pris: 200 kr vid beställning senast 28 februari! (ord pris 695 kr)

Kampanjpriset gäller endast tillsammans med programkort.


Dubbeltunerbox

Med Dubbeltunerboxen, som har dubbla mottagare, kan du se en digital kanal och samtidigt spela in en annan kanal på en separat hårddisk (hårddisk medföljer ej). Om din TV är HD ready så ger Dubbeltunerboxen dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen.

Pris: 2000 kr vid beställning senast 28 februari! (ord pris 2 495 kr)

Kampanjpriset gäller endast tillsammans med programkort.

 


Observera att programkortet tillhör Habo Energi och skall återlämnas efter abonnemangstiden. Förlorat kort debiteras med 500 kr. Programkortet har 12 månaders bindningstid.