Utrustning

 

Beställ här

Programkort

Med ett programkort kan du se våra kodade kanaler och även lägga till och ta bort extrakanaler när du vill via vår TV-portalen. Lägg till kanaler när som helst på dygnet - se kanalen direkt. Många av tilläggskanalerna har endast 1 månads bindningstid och kan därmed läggas till och dra ifrån varje kalendermånad. Perfekt för dig som vill lägga till extra mycket TV periodvis, t.ex. vid högtider, vid jul, till påsk, på semestern eller när det är slutspelsdags.

Aktiveringskostnad: 295 kr
Avgift: 29 kr/månad

Vill du se kodade kanaler på mer än en TV så går det bra att använda fler programkort. Max tillåtet antal programkort per hushåll är 3 st. Månadskostnad för programkort på f.n. 29 kr/mån per kort tillkommer.


CA-modul

Med vår CA-modul och ett programkort kan du som har TV med inbyggd digitalbox, se vårt kodade digitala utbud. Om din TV stödjer standarden CI+ så ger CA-modul HD dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till CA-modulen.

Pris: 540 kr


Digitalbox

Med vår Digitalbox kan du se digitala kanaler och spela in samma kanal som du tittar på, på en separat hårddisk (hårddisk medföljer ej). Om din TV är HD ready så ger Digital box HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen.

Pris:  840 kr

 

 


Observera att programkortet tillhör Habo Energi och skall återlämnas efter abonnemangstiden. Förlorat kort debiteras med 500 kr. Programkortet har 12 månaders bindningstid.