Sök lägenhet

Habo Bostäder AB verkar för ett tryggt och bekvämt boende i Habo kommun. Företaget är ett allmännyttigt bostadsföretag och drivs efter affärsmässiga principer.

Uthyrningspolicyn som tillämpas innebär bl.a. att den bostadssökande ska ha fyllt 18 år och finnas registrerad som "Sökande" på Mina sidor. För mer detaljerad information, läs hela policyn här.

För att ansöka om lägenhet, gå in på "Mina sidor" under Bostad, under knappen "Logga in" finns en länk "Registrera dig här". Befintliga hyresgäster loggar in med personnummer 12 siffror och lösenord som finns på fakturan. Ni uppdaterar era uppgifter under "Profil". Om ni redan registrerat er e-post kan ni trycka Glömt lösenord.

Ni lägger sedan upp en bevakning av lediga lägenheter genom att först logga in på "Mina sidor", gå till "Sök lägenhet" och sedan "Lediga Bostäder", fyll i de lägenhetsstorlekar ni är intresserade av och Spara filter som bevakning. Mail kommer att skickas till er när vi publicerar en ledig lägenhet på webben. För att göra en intresseanmälan på den publicerade lägenheten, så dubbelklickar ni på bilden av lägenheten under "Lediga bostäder" och klickar på intresseanmälan.

Minst en gång per år måste ni logga in på mina sidor för att stå kvar i bostadskön.

Sök lediga bostäder

Kontaktuppgifter:

Tel: 036-860 24 00

info@habobostad.se