Habo energi - för ett levande samhälle

Vi är inget vanligt energibolag. Vi är samhällsbyggare.

Grönt löv

Fast eller Rörligt

Välj elavtal från det lokala energibolaget.

Grön dill

Närproducerad fiber

Ett stadsnät för all digital kommunikation.

Grön tomat

Trygg värme

Fjärrvärme är en miljövänlig energikälla.

Grön kvist

Lokaler och Bostäder

Ett tryggt val sedan 1953.

Covid-19

Åtgärder Covid-19

Med anledning av risken för spridning av Coronavirus har vi vidtagit ett antal åtgärder. Receptionen är stängd tills vidare. Akuta fel och service sköts i första hand via telefon och mejl. 

Mycket nöjda kunder

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, har även 2020 tilldelat Habo Energi MVG i kundnöjdhet.

Grönt är skönt

100% av elen som levereras av Habo Energi är så kallad ”grön el” som kommer från förnyelsebara energikällor – i vårt fall svensk vattenkraft. Grönt på riktigt alltså, för att vi bryr oss.

Bo och jobba i Habo

Vi är stolta över att trygga bostadsförsörjning och skapa lokaler för företag och verksamheter. Detta har vi gjort sedan 1953 och nya byggnationer pågår löpande. I Habo får hela livet plats!

Habo Energi - För ett levande samhälle

Vi är inget vanligt energibolag. Vi är samhällsbyggare. Med rätt beståndsdelar kan samhället blomstra. Det behövs människor, infrastruktur, bostäder, företagande och en levande gemenskap. Vi ser till att det finns el, värme, bostäder och internet. Och det gör vi med ett hållbart perspektiv och med omtanke om miljö och människa.

Vi bygger för framtiden.

Vart vill du logga in?

Välj någon av nedstående tjänst för att logga in på bostad eller el.