Strömavbrott

Uppdatering 20:15 Nu är alla abonnenter åter på ordinarie nät och reservkraften är urkopplad. Våra montörer som kämpat sedan 04:15 i morse är på väg hem för välförtjänt vila och vi tackar alla kunder för ert tålamod idag.

Uppdatering 15:15 Nu har alla abonnenter ström igen. Notera att det kan bli kortare avbrott igen i samband med att vi återgår till normaldrift mellan 16-17. 

Uppdatering 13:40 Just nu är det ett 40-tal fastigheter på Bagaregatan och Lundgatan som fortfarande saknar ström. Prognosen är att det ska vara åtgärdat inom en timma. Just nu körs en del av strömförsörjningen via reservaggregat och i samband med att vi återgår till normal drift igen kan det uppstå kortare strömavbrott mellan 16.00-17.00.

Uppdatering 09:15 Nu har Sjogarp fått ström igen. Bagaregatan visar sig dock vara ett större problem än vad vi först hoppades. Reservkraft är på väg ut men väderläget gör det svårt att ge en prognos för när det kan vara igång. 

Uppdatering 07:54 Ny prognos för strömavbrottet. Vi räknar med att Sjogarp har ström igen om cirka 1 timma medan det kommer ta ytterligare tid, kanske upp till 2 timmar för området runt Bagaregatan. Orsaken till avbrottet är en kortslutning i ett ställverk.

Uppdatering 07:15 Nu har Fiskebäck/Kärnekulla ström igen men vi har fortsatta problem på Bagaregatan och ut mot Sjogarp. Vi har lokaliserat felet och våra montörer arbetar med att reparera och koppla om så att vi ska få strömmen åter även där. 

Vi har ett strömavbrott i Kärnekulla och Fiskebäck. Felsökning pågår och under reparation kan strömmen komma och gå igen kortare stunder.

Strömavbrott

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.