Vi vill veta vad du tycker om oss

Just nu genomför vi på Habo Energi en kundundersökning. Under juni och juli månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående hur du upplever våra tjänster och vår service. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. 

Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Blir du inte uppringd och intervjuad men vill dela dina tankar är du alltid välkommen att maila eller ringa vår kundservice och berätta vad vi gör bra och vad som kan bli bättre. Du når oss på info@haboenergi.se eller 036- 860 24 00

Kundundersökning pågår

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.