Nu kan företag söka elstöd

Du som har företag med uttagspunkter i elområde 3 och 4 kan nu ansöka om elstöd i Skatteverkets e-tjänst. Information om vilka förutsättningar som gäller för att kunna söka finns hos Skatteverket.

Informationen du behöver för att kunna ansöka om stödet hittar du på ”Mina Sidor”.  Logga in med ditt kundnummer som du hittar på din faktura samt lösenordet som är de fyra sista siffrorna i organisationsnumret.

Välj alternativet ”statistik” och ta fram förbrukningen för perioden 1 oktober 2021 – 30 september 2022. Har företaget flera anläggningar behöver du gå in på varje anläggning för sig och räkna ihop förbrukningen. För att se alla anläggningar tryck på ”Mina anläggningar” längst upp till höger på sidan.

Nu kan företag söka elstöd

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.