Nya "mina sidor" för dig som är hyresgäst

I mitten av juni byter Habo Bostäder fastighetssystem vilket innebär uppgraderade ”Mina sidor” för dig som hyr bostad eller lokal av oss, och dig som står i vår bostadskö. I den nya portalen kommer du smidigt kunna göra felanmälan, få information om din bostad och din hyra samt ställa dig i kö för lägenhet, parkeringsplats eller förråd. Ytterligare en fördel med det nya systemet är att du kommer kunna välja att logga in med Bank-Id, något som vi vet att många hyresgäster har efterfrågat. 

Systembytet sker den 15 juni och samma dag får du som hyresgäst eller medlem i vår bostadskö ett mail med länken till dina nya ”Mina sidor” samt information om hur du gör för att logga in. Informationen kommer också finnas här på vår webbsida, och givetvis finns vår personal i kundservice redo att hjälpa dig om du skulle uppleva problem.

All information, inklusive dina intjänade poäng i bostadskön, kommer föras över till det nya systemet automatiskt.

Nya ”mina sidor” för dig som är hyresgäst

Var vill du logga in?

Välj någon av nedanstående tjänster för att logga in.